ÚvodHokejbalová hřištěHráčské prostory hokej. hřišť

Hokejbalová hřiště - hráčské prostory hokejbalových hřišť            

ohrazení a částečné zastřešení střídaček pro hráče , trestných lavic a prostorů pro časoměřiče konstruované především jako ochrana hráčů před nepřízní počasí na otevřených hokejbalových hřištích . Hráčské prostory jsou , oproti stejnému vybavení pro lední hokej , již standardně osazeny pevně zabudovanými lavicemi a zvýšenými podlahami. Vybavení hráčských prostor hokejbalových hřišť odpovídá svými rozměry a použitými materiály parametrům ISBHF , ČMSHb , SHbÚ.
Vybavení hráčských prostor je standardně fixováno pomocí ocelových HILTI , lze samozřejmě použít , v návaznosti na skladbu hrací plochy , i jiný , konkrétním podmínkám uzpůsobený , systém kotvení. Vybavení hráčských prostor , nebo jejich část , lze kdykoliv demontovat.

Rozměr hráčských prostor  hracske prostory1

Rozměr střídaček                    10–12  x  1, 5–2 m
Rozměr trestných lavic                      4 x  1, 5–2 m
Výška od plochy hřiště                  1, 17 – 1, 30 m

Rozměr zastřešení hráčských prostor   

Výška zastřešení                          ca   1 – 1, 20  m

Kotevní  prvky
speciální kovové hmoždiny typu HILTI - nosnost dle předloženého statického výpočtu, popř. atypické kotvení   dle   konkrétní dispozice hřiště
Povrch. úprava : galvanický zinek

Ohrazení  a zastřešení  hráčských prostor  
masivní, navzájem vyměnitelné (modul 2 m), konstrukce spojující ohrazení i zastřešení hráčských prostor jejichž základem jsou ocelové rámy zjackelů, potažené, v místě ohrazení, vysoce pevnými a proti UV záření odolnými deskami z Polyethylenu PE HS SUV bílé barvy, síly 6 mm (materiál je probarven v celé síle), v místě zastřešení , vysoce pevnými a proti UV záření odolnými deskami z čirého Polycarbonátu  síly 10 mm,  veškeré  technologické otvory  jsou  zaslepeny plastovými  zátkami,  spojovací  materiál  nenarušuje  hladký povrch ohrazení.
Povrch. úprava :     žárový zinek  -  ocel.  konstrukce            
                          galvanický zinek  -  spojovací  materiál  

hracske prostory2

hracske prostory3Pevně  zabudované  vybavení  -  lavice  pro hráče
robustní, pevně zabudovaná konstrukce, skládající se, ve standardním provedení, z nosných ocelovýchprofilů, potažených vysoce pevnými a proti UV záření odolnými lištami z Polyethylenu PE HS SUV, v barvách dle přání zákazníka (klubové barvy, sedačky na tribunách ... atd.), síly 10 mm (materiál je probarven v celé síle) nebo kvalitním, dubovým, mořeným dřevem.
hracske prostory4Povrch. úprava :   žárový zinek - ocel. konstrukce
                        galvanický zinek - spojovací materiál

Pevně zabudované vybavení - zvýšené podlahy
robustní, pevně zabudovaná konstrukce, vyplňující, buď částečně nebo kompletně, prostor mezi lavicemi pro hráče a mantinelem. Podlahy tak umožňují sedícím hráčům a časo-měřičům lepší přehled o probíhající hře. Zvýšené podlahy se skládají z nosné, kovové části tvořené ocelovými jackely a pochozí části, vyráběné ze speciálního, tvrzeného plastu o síle 20 mm, vyznačujícího se, i ve venkovním prostředí, dlouhou životností nebo upravené vodovzdorné překližky, o minimální síle 25 mm.
Povrch. úprava :  žárový zinek - ocel. konstrukce 
                       galvanický zinek - spojovací materiál 

pdf
Hokejbalová hřiště - hráčské  prostory  hokejbalových  hřišť

Mantinel pro hokejbal    

 

 

 

Copyright © 2012 HOKEJ-SPORT CZ, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.

Stránky jsou optimalizovány pro : Internet Explorer, Google Chrome, Firefox v rozlišení 1280x1024.